ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΣ

Σεμινάρια και θεατρικά εργαστήρια

Ελάτε να κάνουμε Θέατρο…

Ανοίξτε τους ορίζοντες σας και ζήστε τη χαρά της θεατρικής πράξης μέσα από μια ανεπανάληπτη εμπειρία που μπορεί να απογειώσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Γνωρίστε το μαγικό κόσμο του θεάτρου μέσα από τη διαδικασία εργαστηρίων που προσφέρει το Θέατρο “ΔΡΟΜΟΣ”.

Τρία προγράμματα άνοιξαν για την περίοδο 2021 – 2022 και περιμένουν τις συμμετοχές σας, για όσους θέλουν να κάνουν θέατρο αλλά και για πιο προχωρημένους όπως υποψήφιους, σπουδαστές και αποφοίτους δραματικών σχολών.

Τα Προγράμματα:

1. Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων

Απευθύνεται κυρίως σε ενήλικους ανεξαρτήτου ηλικίας, που θέλουν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά με το θέατρο ή ψάχνουν μια αφορμή να δοκιμαστούν πριν εισαχθούν σε μια δραματική σχολή. Διδάσκονται: Υποκριτική – Μέθοδος Στανισλάφσκι, Ανάλυση Χαρακτήρα, Ανάλυση Έργου, Σκηνοθεσία και Ηθοποιός, Αυτοσχεδιασμός, Θεατρικό τραγούδι, Ιστορία Θεάτρου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

2. Θεατρικό Εργαστήρι Ηθοποιών

Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους ηθοποιούς ή σπουδαστές δραματικών σχολών και αφορά την συμμετοχή τους στα εξής  δύο εξειδικευμένα προγράμματα:

α) Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές (Υποκριτική προσέγγιση κινηματογραφικού σεναρίου).

β) Δημιουργική Σκέψη και Υποκριτική.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

3. Εργαστήριο Υποκριτικής – Ο Γλάρος του Άντον Τσέχοφ

Με αφετηρία τις βασικές αρχές υποκριτικής της μεθόδου Στανισλαβσκι, θα παίξουμε ρόλους απο το έργο του Άντον Τσέχοφ “Ο Γλάρος”. Θα τους εξερευνήσουμε και θα προσπαθήσουμε να τους ζωντανέψουμε μέσα μας και έξω μας! Το εργαστήριο απευθύνεται σε σπουδαστές η απόφοιτους δραματικών σχολών, ερασιτέχνες ηθοποιούς και όσους επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με την μαγεία της σκηνής.

Εισηγητής του εργαστηρίου είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μιχάλης Καλιότσος και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.