Θεατρικό Εργαστήρι Ηθοποιών

Home / Θεατρικό Εργαστήρι Ηθοποιών
Acting-Lab-2B
Acting-Lab-2
Acting-Lab-1C

Θεατρικό Εργαστήρι Ηθοποιών

Κάρολος Κούν

Ιδρυτής του Θεάτρου Τέχνης

Δεν κάνουμε θέατρο για το θέατρο. Δεν κάνουμε θέατρο για να ζήσουμε. Κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας, το κοινό που μας παρακολουθεί κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς, ψυχικά πλούσιος και ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας.

Έναρξη Εργαστηρίων:

Οταν περάσει η καταιγίδα της επιπόλαιας πολιτικής στη διαχείριση της κρίσης του COVID19 και αρθεί η απαγόρευση της θεατρικής λειτουργίας.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΟΜΟΣ

Στόχος του εργαστηρίου είναι η παρότρυνση των σπουδαστών να ξεπεράσουν τα όριά τους και να υπερνικήσουν τους φόβους τους. Για το λόγω αυτό εφαρμόζονται προχωρημένες πρακτικές εφαρμογές και ιδιαίτερες τεχνικές σε ένα προχωρημένο πρόγραμμα θεατρικού εργαστηρίου για σπουδαστές και απόφοιτους σχολών υποκριτικής. Η λογική του εργαστηρίου επικεντρώνεται στη συνεχή εξέλιξη του ηθοποιού μέσα από το τρίπτυχο: Δημιουργία – Πράξη – Αντίληψη.

Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους ηθοποιούς ή σπουδαστές δραματικών σχολών και αφορά την συμμετοχή τους σε εξειδικευμένα προγράμματα.

Κόστος Εργαστηρίου: €50 ευρώ ανά μήνα (5 ώρες την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Παρασκευή και ώρες 17:00 με 19:30)

Διδάσκονται:

  • Υποκριτική – Μέθοδος Μιχαήλ Τσέχωφ
  • Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές (Υποκριτική προσέγγιση κινηματογραφικού σεναρίου).
  • Δημιουργική Σκέψη και Υποκριτική.

Τα εργαστήρια είναι ανοιχτά και απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν. Επειδή όμως ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος λόγω της υγειονομικής συνθήκης COVID19, πρέπει να γίνει έγκαιρα κράτηση στο τηλέφωνο 210 88 18 906 & 6977 44 84 23 ή να στείλετε τα στοιχεία σας και το βιογραφικό σας στο dromostheatre@gmail.com μέχρι τις 13/11/2020. Το ανώτατο όριο των συμμετοχών το έχουμε ορίσει στα 15 άτομα.

Οι συμμετέχοντες σε όλα τα θεατρικά εργαστήρια θα έχουν εκπτωτικά κουπόνια για τις παραστάσεις του θεάτρου “ΔΡΟΜΟΣ” καθώς και έκπτωση στην παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων.

Εγγραφές γίνονται μόνο διαδικτυακά μέχρι νεοτέρας.

Ο χώρος τηρεί όλες τις συστάσεις και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή διεξαγωγή των προβών & εργαστηρίων/ σεμιναρίων αναφορικά με τον COVID-19.

Στο θέατρο ΔΡΟΜΟΣ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

 

Μichael Chekhov

Μichael Chekhov

Η βάση κάθε αληθινής τέχνης είναι η ικανότητα μας να ζούμε συνειδητά ή ασυνείδητα τα εσωτερικά μας τοπία. 

Προφίλ: