Παρακαλώ διαβάστε την Πολιτική Εισιτηρίων και τον Κανονισμό Του Θεάτρου.

Πολιτική Εισιτηρίων:

Το θέατρο ΔΡΟΜΟΣ συνεργάζεται με το www.viva.gr Mπαίνοντας στο www.viva.gr μπορείτε να προμηθευτείτε online τα εισιτήρια σας. Σε κάθε παράσταση που αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα μας (www.dromostheatre.gr) ακολουθεί σχετικό link ώστε εύκολα να προμηθεύεστε τα εισιτήριά σας.

https://www.viva.gr/tickets/venues/theatro-dromos/

Αποκτήστε το εισιτήριό σας – ανάλογα με την παράσταση που σας ενδιαφέρει – είτε online είτε τηλεφωνικά ή από το  ταμείο τoυ θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ.

Η προπώληση και η αγορά των εισιτηρίων ξεκινά πάντα από το www.viva.gr ηλεκτρονικά και με φυσική παρουσία από το ταμείο του θεάτρου
Για τους Φίλους του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ και τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια και θεατρικά εργαστήρια δίδονται προνομιακές τιμές εισιτηρίων με την επίδειξη κάρτας μέλους.
Η κράτηση/αγορά/παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά από το viva;gr ή από τα εκδοτήρια του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ μέσω viva.gr.

Η διάθεση εισιτηρίων σταματά στην ώρα έναρξης κάθε παράστασης.

Εισιτήρια μειωμένης τιμής:

Ισχύει φοιτητικό εισιτήριο για τους φοιτητές και σπουδαστές σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ειδικές τιμές εισιτηρίων ισχύουν και για άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών.

Είναι απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής κατά περίπτωση ταυτότητας (φοιτητικό πάσο κ.ά.) κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά τον έλεγχό τους.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ διατηρείται το οικογενειακό εισιτήριο, με το οποίο οι γονείς θα μπορούν να
παρακολουθούν παραστάσεις, πληρώνοντας κανονικό εισιτήριο, ενώ τα παιδιά, ηλικίας έως 17 ετών, τα οποία θα συνοδεύουν, θα
έχουν μειωμένο εισιτήριο.

Ειδικότερα για τα Εισιτήρια Διαρκείας ισχύουν τα εξής:

  1. Το εισιτήριο διαρκείας ισχύει μόνο για τις θεατρικές παραγωγές της Medea Pictures και της θεατρικής ομάδας ΜΗΔΕΙΑ (Medea Theatre Group).. Δεν ισχύει για άλλες θεατρικές παραστάσεις που φιλοξενεί το θέατρο ΔΡΟΜΟΣ. Για όσους έχουν επιλέξει εισιτήριο διαρκείας με έκπτωση στα προϊόντα του μπαρ-καφέ μπορούν να κάνουν χρήση του σε όλες τις παραστάσεις του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ.
  2. Το Εισιτήριο διαρκείας είναι μοναδικό και δεν γίνονται αλλαγές ή τροποποιήσεις μέχρι την λήξη του.
  3. Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου διαρκείας με προκαταβολή ούτε με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: 1/2 μετρητά – 1/2 πιστωτική).
  4. Αγορές αξίας άνω των 500 ευρώ για ιδιώτες και για εταιρίες, υποχρεωτικά (βάσει νόμου) πρέπει να γίνονται μέσω τραπεζικής συναλλαγής.
  5. Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ανήλικο απαιτείται έκδοση εισιτηρίου διαρκείας του κηδεμόνα ή υπογεγραμμένη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία ο γονέας δίνει την άδεια στον ανήλικο να προβεί σε μια τέτοια αγορά.
  6. Για τις παραστάσεις που θέλετε να παρακολουθήσετε χρειάζεται απαραιτήτως, εκτός του εισιτηρίου διαρκείας, και η ένδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή διαβατηρίου στο ταμείο του θεάτρου.
  7. Κράτηση/Αγορά/ Εκτύπωση εισιτηρίου διαρκείας γίνεται ηλεκτρονικά μέσω viva.gr

Γενικός Κανονισμός Θεάτρου και Εισιτηρίων:

Οι παρόντες όροι διέπουν την παρακολούθηση της παράστασης για την οποία έχει καταβληθεί αντίτιμο εισιτηρίου, εντός των θεατρικών και λοιπών εγκαταστάσεων του Θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ. Οι παρόντες όροι δεν αφορούν και δεν εφαρμόζονται σε περίπτωση αγοράς εισιτηρίου για τυχόν παρακολούθηση παράστασης που βρίσκεται σε περιοδεία ή μέσω τυχόν διατιθέμενης υπηρεσίας live Streaming ή Video On Demand.

Η αγορά εισιτηρίου για παρακολούθηση παράστασης στο θέατρο ΔΡΟΜΟΣ σας παρέχει το δικαίωμα να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση υπό τους παρόντες όρους. Η είσοδος στους χώρους εκδηλώσεων μετά την έναρξη της παράστασης δεν είναι δυνατή, παρά μόνο στο διάλειμμα, εφόσον αυτό προβλέπεται. Σε περίπτωση αγοράς φοιτητικού, ή για άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών ή εισιτηρίου ανέργων ο κάτοχος θα πρέπει να φέρει μαζί του την φοιτητική, αστυνομική ταυτότητα ή την κάρτα ΟΑΕΔ αντίστοιχα.

Για την είσοδό τους στην παράσταση, αλλά και στο μπαρ -καφέ του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ οι θεατές πρέπει να επιδεικνύουν είτε πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης. καθώς και πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). Επίσης υποχρεούνται να φορούν μάσκα κατά την παραμονή τους σε όλους τους χώρους του θεάτρου.

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ καταβάλλουν οι κατωτέρω, με την επίδειξη της απαραίτητης ταυτότητας:

Οι φοιτητές ή σπουδαστές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ή Ισότιμων Σχολών, με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας ή της διεθνούς φοιτητικής ταυτότητας ISIC (International Student Identity Card)

Οι πολίτες άνω των 65 ετών, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

Οι άνεργοι με την προσκόμιση της ηλεκτρονικής ανανέωσης της κάρτας ανεργίας

Τα άτομα με αναπηρία (67% και άνω), με την επίδειξη βεβαίωσης αναπηρίας του Υπουργείου Υγείας ή ιατρικής γνωμάτευσης δημόσιου φορέα όπου θα αναγράφεται με σαφήνεια η αναπηρία και το ποσοστό αυτής

Ατέλειες ΣΕΗ και Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών (ΕΕΣ) εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Η τιμή της ατέλειας καθορίζεται από την εκάστοτε φιλοξενούμενη παραγωγή (αν θα είναι με συμβολικό αντίτιμο ή μηδενική). Δεν μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική κράτηση με ατέλεια σε περίπτωση που το κόστος της είναι μηδενικό, μπορείτε ωστόσο να ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την πληρότητα της αίθουσας, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε στην περίπτωση που η παράσταση είναι sold out.

Επιστροφές εισιτηρίων δεν γίνονται δεκτές μετά την αγορά και πληρωμή τους. Όλοι οι θεατές πρέπει να φυλάσσουν το απόκομμα του εισιτηρίου τους μέχρι το τέλος της παράστασης και να το επιδεικνύουν σε περίπτωση εξόδου και επιστροφής τους στο χώρο του θεάτρου.

Η μεταβολή εισιτηρίων σε άλλη ημερομηνία δεν επιτρέπεται.

Απαγορεύεται η μαγνητοσκόπηση, βιντεοσκόπηση και ηχογράφηση της παράστασης, καθώς και η χρήση κινητών τηλεφώνων.

Υπενθυμίζεται ότι οι θεατές δεν επιτρέπεται να φέρουν κατά την είσοδο μπουκάλια, όπλα, αιχμηρά αντικείμενα και ότι άλλο θα μπορούσε να αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των θεατών. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα ελέγχου στην είσοδο για λόγους ασφαλείας και μόνο.

Οι θεατές υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους όρους και προϋποθέσεις διεξαγωγής παραστάσεων θεάτρου και λοιπών παραστατικών τεχνών σε κλειστούς ή/και ανοιχτούς χώρους σε όλη την επικράτεια, όπως αυτοί θεσπίζονται και επιβάλλονται από τις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές για την προστασία της υγείας των θεατών και του κοινωνικού συνόλου από επιδημία ή πανδημία, περιλαμβανομένης της πανδημίας του Covid-19. Παραβίαση τυχόν τέτοιων όρων και προϋποθέσεων (όπως π.χ. είσοδος θεατή στο θέατρο χωρίς μάσκα προστασίας, εφόσον επιβάλλεται, άρνηση θερμομέτρησής του εφόσον, ωσαύτως επιβάλλεται, άρνηση συμπλήρωσης φόρμας σχετικής με τον Covid-19, εφόσον επιβάλλεται) δίδει το δικαίωμα στο Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ να αρνηθεί την είσοδο του θεατή στο θέατρο και τις λοιπές εγκαταστάσεις του Θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η παράσταση ακυρωθεί, περιλαμβανομένης της περίπτωσης ακύρωσης λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, πανδημίας ή για λόγους ανωτέρας βίας που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της παράστασης, θα υπάρξει ανακοίνωση για την επανάληψη της στον ίδιο χώρο με τα ίδια εισιτήρια. Στην περίπτωση αυτή δεν γίνεται αποδεκτή επιστροφή εισιτηρίων. Εάν η παράσταση ματαιωθεί οριστικά θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τρόπο επιστροφής του αντιτίμου των εισιτηρίων.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ατυχήματα ή ζημιές υλικών αντικειμένων που μπορεί να προκύψουν από απρεπή συμπεριφορά του κοινού.

Το κάπνισμα εντός των χώρων του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ συμπεριλαμβανομένου και του μπαρ-καφέ δεν επιτρέπεται.

Η κατανάλωση τροφίμων, ροφημάτων & ποτών επιτρέπεται μόνο στο μπαρ-καφέ του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ.