Παρακαλώ διαβάστε την Πολιτική Εισιτηρίων και τον Κανονισμό Του Θεάτρου.

Πολιτική Εισιτηρίων:

Το θέατρο ΔΡΟΜΟΣ συνεργάζεται με το www.viva.gr Mπαίνοντας στο www.viva.gr μπορείτε να προμηθευτείτε online τα εισιτήρια σας.

Σε κάθε παράσταση που αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα μας (www.dromostheatre.gr) ακολουθεί σχετικό link ώστε εύκολα να προμηθεύεστε τα εισιτήριά σας.

Αποκτήστε το εισιτήριό σας – ανάλογα με την παράσταση που σας ενδιαφέρει – είτε online είτε τηλεφωνικά ή από τα εκδοτήρια εισιτηρίων τoυ θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά πάντα από το www.viva.gr
Για τους Φίλους του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ υπάρχουν προνομιακές τιμές.
Η παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται από τα εκδοτήρια του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ με επίδειξη της πιστωτικής σας κάρτας, της αστυνομικής σας ταυτότητας και του αριθμού κράτησης.

Η διάθεση εισιτηρίων σταματά 1 ώρα πριν την έναρξη κάθε παράστασης (εξαιρούνται τα εκδοτήρια τoυ θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ).

Εισιτήρια μειωμένης τιμής

Ισχύει φοιτητικό εισιτήριο για τους φοιτητές και σπουδαστές σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ειδικές τιμές εισιτηρίων ισχύουν και για άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών.

Είναι απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής κατά περίπτωση ταυτότητας (φοιτητικό πάσο κ.ά.) κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά τον έλεγχό τους.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ διατηρείται το οικογενειακό εισιτήριο, με το οποίο οι γονείς θα μπορούν να
παρακολουθούν παραστάσεις, πληρώνοντας κανονικό εισιτήριο, ενώ τα παιδιά, ηλικίας έως 14 ετών, τα οποία θα συνοδεύουν, θα
έχουν ελεύθερη είσοδο στο θέατρο.

Ειδικότερα για τα Εισιτήρια Διαρκείας ισχύουν τα εξής:

  1. Το εισιτήριο διαρκείας ισχύει μόνο για τις θεατρικές παραγωγές της Medea Pictures και της θεατρικής ομάδας ΜΗΔΕΙΑ (Medea Theatre Group).. Δεν ισχύει για άλλες θεατρικές παραστάσεις που φιλοξενεί το θέατρο ΔΡΟΜΟΣ. Για όσους έχουν επιλέξει εισιτήριο διαρκείας με έκπτωση στα προϊόντα του φουαγιέ μπορούν να κάνουν χρήση του σε όλες τις παραστάσεις του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ.
  2. Το Εισιτήριο διαρκείας είναι μοναδικό και δεν γίνονται αλλαγές ή τροποποιήσεις μέχρι την λήξη του.
  3. Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου διαρκείας με προκαταβολή ούτε με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: 1/2 μετρητά – 1/2 πιστωτική).
  4. Αγορές αξίας άνω των 500 ευρώ για ιδιώτες και για εταιρίες, υποχρεωτικά (βάσει νόμου) πρέπει να γίνονται μέσω τραπεζικής συναλλαγής.
  5. Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ανήλικο απαιτείται έκδοση εισιτηρίου διαρκείας του κηδεμόνα ή υπογεγραμμένη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία ο γονέας δίνει την άδεια στον ανήλικο να προβεί σε μια τέτοια αγορά.
  6. Για τις παραστάσεις που θέλετε να παρακολουθήσετε χρειάζεται απαραιτήτως, εκτός του εισιτηρίου διαρκείας, και η ένδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή διαβατηρίου στο ταμείο του θεάτρου.

Κανονισμός:

Δεν γίνονται αλλαγές εισιτηρίων μετά την αγορά και πληρωμή τους. Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Με την αγορά του εισιτηρίου, έχετε το δικαίωμα να παρακολουθήσετε την παράσταση, μόνο εάν αποδέχεστε και τηρήσετε τους όρους λειτουργίας του χώρου και συμμορφωθείτε με τις υποδείξεις του προσωπικού.

Απαγορεύεται η μεταφορά φιαλών, η κατοχή αλκοολούχων και η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στις εγκαταστάσεις του χώρου.

Απαγορεύεται η είσοδος εντός του χώρου σε άτομα υπό την επίδραση αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Η κατοχή του εισιτηρίου δεν δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο του να λάβει από το μπαρ-φουαγιέ οποιοδήποτε ποτό ή αναψυκτικό άνευ πληρωμής εκτός κι αν είναι μέλος ειδικού εισιτηρίου διαρκείας.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε μεταφορά εύφλεκτων υλικών.

Απαγορεύεται η χρήση οπτικοακουστικών μέσων (βιντεοσκόπηση, μαγνητοφώνηση, φωτογράφηση της εκδήλωσης, παράστασης ή μέρους αυτής).

​Ο αγοραστής του εισιτηρίου αποδέχεται ότι οι διοργανωτές θα έχουν το δικαίωμα ελέγχου των παραπάνω.

Επιστροφή ή αλλαγή εισιτηρίων δεν είναι δυνατή

Σε περίπτωση ματαίωσης παράστασης ή μέρους αυτής, ενημερώνεστε για την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου με αντίστοιχη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τoυ θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ.