ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “ΜΗΔΕΙΑ”

Home / ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “ΜΗΔΕΙΑ”

Λίγα Λόγια για την θεατρική Ομάδα ΜΗΔΕΙΑ

Η Θεατρική Ομάδα ΜΗΔΕΙΑ “MEDEA THEATRE GROUP”, ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2020 και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ΜΗΔΕΙΑ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – Medea Pictures.

Η ομάδα έχει στόχο να διατρέξει ένα εκτεταμένο ρεπερτόριο από αρχαίο δράμα, τραγωδία και κωμωδία καθώς και σαιξπηρικό θέατρο, σύγχρονο ευρωπαϊκό και νεοελληνικό θέατρο. Μόνιμη θεατρική στέγη της ομάδας είναι το Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ.
Παρακείμενος στόχος της ομάδας εκτός από τις παραγωγές της στο Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ είναι η συμμετοχή της σε θεατρικά φεστιβάλ, κινηματογραφικές ταινίες (μυθοπλασίας ή πληροφορίας), ανά τον κόσμο

Ιδρυτικά μέλη της Θεατρικής Ομάδας ΜΗΔΕΙΑ είναι ο Σκηνοθέτης Εμμανουήλ Μαύρος και η Αρχιτέκτονας & Art Director Ρένα Σανταμούρη.

Η ομάδα απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες ηθοποιούς και χορογράφους ως μόνιμα συνεργαζόμενα μέλη.

Η Θεατρική Ομάδα ΜΗΔΕΙΑ δεν λειτουργεί με τη μορφή κολεκτίβας, οπότε ανάλογα με την επιλογή των έργων νέα μέλη εισέρχονται και πλαισιώνουν κατά περιόδους τα έργα και το ρεπερτόριο της ομάδας.

Αφετηρία και προορισμός της ομάδας είναι η δημιουργία παραστάσεων που για το κοινό θα είναι μια ολοκληρωμένη θεατρική εμπειρία. Προσδοκούμε ενεργούς θεατές και συμμάχους στις παρατηρήσεις και στα σχόλια τους που έχουν να κάνουν με την αφήγηση της πλοκής και το επι συνόλω αποτέλεσμα.

Γνωρίστε τους ηθοποιούς της θεατρικής ομάδας ΜΗΔΕΙΑ