ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Home / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

“ΔΡΟΜΟΣ” Στέκι Τεχνών

Το Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ “Στέκι τεχνών” διατίθεται προς ενοικίαση για:

  • Πραγματοποίηση Θεατρικών Παραστάσεων
  • Παραστάσεων Χορού
  • Μουσικών Ακουστικών παραστάσεων
  • Stand Up Comedy
  • Πρόβες
  • Παρουσιάσεις Βιβλίων
  • Θεατρικά και Λογοτεχνικά Αναλόγια
  • Κινηματογραφικές Προβολές
  • Στέγαση Σεμιναρίων θεάτρου και κινηματογράφου.

Η διαθεσιμότητα έχει να κάνει πάντα με το ανάλογο πρόγραμμα.

Το θέατρο ΔΡΟΜΟΣ και η διαχειρίστρια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΜΗΔΕΙΑ: ΕΙΚΟΝΕΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» με διακριτικό τίτλο «MEDEA PICTURES» αναλαμβάνει την προώθηση όλων των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ, μέσω των διαδικτυακών της διαύλων και την διαδικτυακή πώληση εισιτηρίων μέσω του viva.gr δωρεάν.

Αναλυτικά οι παροχές:

1. Επικοινωνία Θεάτρου: Επιμέλεια και αποστολή των απαραίτητων δελτίων τύπου και λοιπού υλικού στα MΜΕ που συνοδεύεται με τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση. Αξιοποιείται προς τούτο η λίστα δημοσιογράφων του θεάτρου, (κατόπιν συνεννόησης με τον δικός σας συνεργάτη που έχει αναλάβει την Επικοινωνία & PR).

2. Λειτουργία του box office για κρατήσεις θέσεων και πώληση εισιτηρίων καθημερινά από 17:00 – 21:00 που είναι οι ώρες ταμείου.

3. Ταμείο (πώληση εισιτηρίων και προγραμμάτων)

4. Όλα τα έξοδα της αίθουσας, (Επιμελής καθαριότητα όλων των χώρων και ότι αναλώσιμα συνεπάγεται. Oι καταναλώσεις ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, η θέρμανση και ο κλιματισμός με ότι καταναλώσεις και συντηρήσεις χρειάζονται, η παροχή αναλώσιμων για τους χώρους υγιεινής (κοινού και ηθοποιών).

5. Δωρεάν όλα τα προϊόντα από το μπαρ για όλους τους βασικούς συντελεστές της παράστασης.

6. Ειδικές τιμές για τις ώρες των προβών για την παράσταση που θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ.

7. Δωρεάν 2 ημέρες προβών για την εγγραφή φωτισμού και την γενική δοκιμή εκτός του χειριστή (χρέωση €30/ημέρα)

8. Στις τιμές ενοικιάσεως του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ, συμπεριλαμβάνεται το κόστος του χειριστή – ηλεκτρολόγου κατά την διάρκεια όλων των παραστάσεων, ενώ η διαχείριση του ταμείου ανήκει στους εκάστοτε δημιουργούς, θεατρικές ομάδες και θιάσους σε συνεργασία με την ομάδα μας.

  • Ο χώρος ηχητικά και ηλεκτρολογικά είναι άρτια εξοπλισμένος.

Κατόπιν ειδικής συμφωνίας παρέχονται οι εξής υπηρεσίες:

Το Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ μπορεί να παρέχει κατόπιν ειδικής συμφωνίας τις παρακάτω υπηρεσίες:

1. Πλήρη η μερική οργάνωση της πρεμιέρας (Οργάνωση και διεκπεραίωση διαδικασίας προσκλήσεων, catering, Υποδοχή & Ταξιθεσία) όπως και άλλων ειδικών βραδιών.,

2. Σχεδιασμό και Κατασκευή Σκηνικών από το τεχνικό τμήμα του Θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ, με πολύ καλύτερες τιμές από τις τρέχουσες και με δυνατότητα συντήρησης κατά την περίοδο των παραστάσεων.

3. Διαφημιστικές καταχωρήσεις σε ΜΜΕ σε φθηνότερες από τις τρέχουσες τιμές με ανάλογη συμφωνία επικοινωνιακής προβολής (που έχουν εξασφαλιστεί από ετήσιες συμφωνίες του Θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ).

4. Προνομιακή εκπτωτική τιμή για το trailer video της φιλοξενούμενης παράστασης σε παραγωγή Medea Pictures καθώς και βιντεοσκόπησης της παράστασης σε περίπτωση που οι δημιουργοί ή οι θεατρικές ομάδες αποζητούν την ενίσχυσή της εικόνας και της προώθησης του έργου τους που θα φιλοξενηθεί στο θέατρο ΔΡΟΜΟΣ. Για όλους τους δημιουργούς και τις θεατρικές ομάδες, διατίθεται και η δυνατότητα live streaming της παράστασης κατόπιν συμφωνίας με ηλεκτρονικό εισιτήριο

5. Δημιουργία αφίσας, τυπογραφείο, αφισοκόλληση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Θεάτρου:

26 φώτα, 3 ψηφιακά dimmer ATEL, κονσόλα φωτισμού Atel Lights COM 2 DMX Controller, 4 ηχεία ήχου, αυτοενισχυόμενο bluetooth & usb ηχείο σκηνής και μικρόφωνο πρόβας, φώτα πρόβας, δυνατότητα rec + live streaming με αυτόνομη γραμμή, σε: 30+ platforms. 1 channel per platform, 1 Custom/Extra destination, Recording – 6 hrs/stream, stored for 15 days, Streaming to Facebook public pages/groups, 10 on-screen participants in Studio και 2 Projectors.

Χωρητικότητα θετών 48 + 2 ΑΜΕΑ. 2 εισόδους – εξόδους ηθοποιών, 2 εξόδους κινδύνου, καμαρίνια 6 θέσεων με αυτόνομη τουαλέτα, 2 διπλές ντουλάπες ενδυματολογικού με παπουτσοθήκες εντός και δύο αυτόνομες εκτός. Η σκηνή είναι 32τ.μ. επιδαπέδια ορθογωνισμένη.

Παρατηρήσεις-Περιοριστικοί Όροι:

Πλην των εύλογων υποχρεώσεων όσων φιλοξενούνται στο Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ, για καλή χρήση του χώρου και οι οποίες θα περιγράφονται στο συμφωνητικό μίσθωσης και παροχής υπηρεσιών πρέπει να γίνουν από την αρχή γνωστά τα εξής:

1. Ο χώρος παρέχεται προς χρήση 2 ώρες πριν την παράσταση. Τις υπόλοιπες ώρες και ημέρες η χρήση ανήκει αποκλειστικά στο Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ.

2. Στο τέλος κάθε παράστασης σκηνικά και φροντιστηριακά αντικείμενα μαζεύονται και αποθηκεύονται με την ευθύνη των θιάσων. Η οριστική απομάκρυνση του σκηνικού γίνεται την επομένη μέρα από την τελευταία παράσταση.

3. Στην αφίσα και το πρόγραμμα και όλα τα σχετικά έντυπα πρέπει να υπάρχει ευκρινώς το λογότυπο του Θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ. Ειδικά το μοιραζόμενο έντυπο υλικό και τις αφίσες θα πρέπει να αναγράφεται και το λογότυπο του/των γενικών χορηγών του Θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ (εφόσον υπάρχει).

4. Ο χειριστής φωτισμού και ήχου θα πρέπει να είναι κοινής εμπιστοσύνης.

Dromos Theater - 7

Η Σκηνή του Δρόμου από ψηλά

... Απέναντι γωνία!

SHARE

Μοιράσου τις υπηρεσίες του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ ενημερώνοντας φίλους και συνεργάτες σου!