ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Home / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

“ΔΡΟΜΟΣ” Στέκι Τεχνών

Το Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ “Στέκι τεχνών” διατίθεται προς ενοικίαση για:

 • Πραγματοποίηση Θεατρικών Παραστάσεων
 • Παραστάσεων Χορού
 • Μουσικών Ακουστικών παραστάσεων
 • Stand Up Comedy
 • Πρόβες
 • Εκθέσεις Ζωγραφικής – Φωτογραφίας – Γλυπτικής
 • Παρουσιάσεις Βιβλίων
 • Θεατρικά και Λογοτεχνικά Αναλόγια
 • Κινηματογραφικές Προβολές
 • Στέγαση Σεμιναρίων θεάτρου και κινηματογράφου.

Η διαθεσιμότητα έχει να κάνει πάντα με το ανάλογο πρόγραμμα.

Conquer the World

Το θέατρο ΔΡΟΜΟΣ και η διαχειρίστρια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΜΗΔΕΙΑ: ΕΙΚΟΝΕΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» με διακριτικό τίτλο «MEDEA PICTURES» αναλαμβάνει την προώθηση όλων των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ, μέσω των διαδικτυακών της διαύλων και την διαδικτυακή πώληση εισιτηρίων μέσω του viva.gr δωρεάν. Επίσης δωρεάν παρέχεται και η καλλιτεχνική φωτογράφιση (έργο, συντελεστών, ηθοποιών κλπ) στο χώρο του θεάτρου και τον σχεδιασμό αφίσας.

Αναλυτικά οι παροχές:

  1. Προώθηση και χορηγούμενη διαφήμιση (sponsored post) στους διαδικτυακούς διαύλους του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ, του διαδικτυακού καναλιού 7Arts (banner, δημοσιεύσεις, παρουσιάσεις, δελτία τύπου), και της Medea Pictures καθώς και στα αντίστοιχα: facebook, Instagram, Twitter, YouTube, σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα κείμενα προώθησης των δημιουργών ή της ομάδας.
  2. Προνομιακή εκπτωτική τιμή για το trailer video της φιλοξενούμενης παράστασης σε παραγωγή Medea Pictures καθώς και βιντεοσκόπησης της παράστασης σε περίπτωση που οι δημιουργοί ή οι θεατρικές ομάδες αποζητούν την ενίσχυσή της εικόνας και της προώθησης του έργου τους που θα φιλοξενηθεί στο θέατρο ΔΡΟΜΟΣ.
  3. Για όλους τους δημιουργούς και τις θεατρικές ομάδες, διατίθεται και η δυνατότητα live streaming της παράστασης κατόπιν συμφωνίας με ηλεκτρονικό εισιτήριο εισόδου προβολής.

Ο χώρος ηχητικά και ηλεκτρολογικά είναι άρτια εξοπλισμένος.

Στις τιμές ενοικιάσεως του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ, συμπεριλαμβάνεται το κόστος του χειριστή – ηλεκτρολόγου, ενώ η διαχείριση του ταμείου ανήκει στους εκάστοτε δημιουργούς, θεατρικές ομάδες και θιάσους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

26 φώτα, 3 ψηφιακά dimmer ATEL, κονσόλα φωτισμού Atel Lights COM 2 DMX Controller, 4 ηχεία ήχου, αυτοενισχυόμενο bluetooth & usb ηχείο σκηνής και μικρόφωνο πρόβας, φώτα πρόβας, δυνατότητα rec + live streaming με αυτόνομη γραμμή, σε: 30+ platforms. 1 channel per platform, 1 Custom/Extra destination, Recording – 6 hrs/stream, stored for 15 days, Streaming to Facebook public pages/groups, 10 on-screen participants in Studio.

Χωρητικότητα θετών 48 + 2 ΑΜΕΑ. 2 εισόδους – εξόδους ηθοποιών, 2 εξόδους κινδύνου, καμαρίνια 6 θέσεων με αυτόνομη τουαλέτα, 2 διπλές ντουλάπες ενδυματολογικού με παπουτσοθήκες εντός και δύο αυτόνομες εκτός. Η σκηνή είναι 32τ.μ. επιδαπέδια ορθογωνισμένη.

SHARE

Μοιράσου τις υπηρεσίες του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ ενημερώνοντας φίλους και συνεργάτες σου!