Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων

Home / Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων
Actors reading their scripts on stage
Actors reading their scripts on stage
Acting-Lab-1C

Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων

Τζον Στάινμπεκ

Συγγραφέας

Το θέατρο είναι ο μόνος θεσμός στον κόσμο που πεθαίνει για 4.000 χρόνια αλλά δεν υπέκυψε ποτέ. Απαιτεί σκληρούς και αφοσιωμένους ανθρώπους για να το κρατήσουν ζωντανό.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: 03 Οκτωβρίου 2021 

Από τις Αρχαίες Ελληνικές Τραγωδίες μέχρι τον Σαίξπηρ και το σύγχρονο θέατρο, ο άνθρωπος δεν έχει σταματήσει να ερευνά τη φύση του, τον εαυτό του και το πνεύμα του. Κάνουμε θέατρο αποζητώντας την ελευθερία της έκφρασης και την ευγένεια της ψυχής. Στο Θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες, η τέχνη του θεάτρου εκφράζει τη δύναμη της προσπάθειας κάποιου να γίνει κάτι άλλο από αυτό που είναι, να το κατανοήσει και να το σεβαστεί.

Με απλά λόγια στο θεατρικό εργαστήρι του θέατρου ΔΡΟΜΟΣ εκπαιδεύουμε την ψυχή και γινόμαστε άνθρωποι.

Ένα θεατρικό εργαστήρι για ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο αλλά δεν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί με κεντρικό στόχο το ανέβασμα μιας θεατρικής παράστασης που θα διαμορφωθεί εξ ολοκλήρου από τους συμμετέχοντες στο πλαίσιο του εργαστηρίου . Μέσα από αυτοσχεδιασμούς , ασκήσεις σωματικής έκφρασης και επικοινωνίας θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα βασίζεται στην συνεργασία και στην ομαδικότητα ένα ασφαλές πλαίσιο εξωτερίκευσης συναισθημάτων ,απόψεων και εμπειριών μια γνωριμία με τα εκφραστικά μας μέσα και την αξιοποίηση τους θα μεταμορφωθούμε θα παίξουμε θα εκφραστούμε με κύριο μέλημα μας να γνωρίσουμε δημιουργικά τον εαυτό μας μέσα από τον κόσμο του θεάτρου και να φτιάξουμε μια παράσταση…

Το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων απευθύνεται σε όσους αγαπάνε το θέατρο και αποζητούν μια άμεση επαφή με αυτό, χωρίς να έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά. Στόχος του εργαστηρίου είναι η επαφή με τον κόσμο του θεάτρου μέσα από θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, ασκήσεις σωματικής έκφρασης και επικοινωνίας, αναλύσεις θεατρικών έργων και ρόλων, θα προσπαθήσουμε μαζί να προσεγγίσουμε τη τέχνη του Θεάτρου και ίσως αγαπήσουμε τον εαυτό μας και την ψυχή μας μέσα από την συνολική θεατρική διεργασία.

Στο τέλος του εργαστηρίου όλοι εσείς, οι φίλοι του ΔΡΟΜΟΥ που είστε μέλη στο θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στην δημιουργία μιας ολοκληρωμένης  παράστασης τον Ιούνιο.

Κόστος Εργαστηρίου: €40 ευρώ ανά μήνα (5 ώρες την εβδομάδα κάθε Κυριακή και ώρες 11:00 με 16:00)

Διδάσκονται:

  • Υποκριτική – Μέθοδος Στανισλάφσκι
  • Ανάλυση Χαρακτήρα
  • Ανάλυση Έργου
  • Σκηνοθεσία και Ηθοποιός
  • Αυτοσχεδιασμός
  • Θεατρικό τραγούδι

*Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

  • Ιστορία Θεάτρου

Για την εγγραφή στο θεατρικό εργαστήρι και την παρακολούθηση των μαθημάτων, δεν απαιτούνται εξετάσεις και δεν υποβάλλονται οι σπουδαστές σε καμία οντισιόν.

* Το μάθημα Ιστορίας θεάτρου παραδίδεται εξ αποστάσεως online μέσω skype ή zoom κάθε Δευτέρα 17:00 – 19:00

Τα εργαστήρια είναι ανοιχτά και απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν. Επειδή όμως ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος λόγω της υγειονομικής συνθήκης COVID19, χρειάζεται να γίνει έγκαιρα κράτηση σας με τους τρεις ακόλουθους τρόπους:

  1. Στα τηλέφωνα 210 88 18 906 & 6977 44 84 23
  2. Να στείλετε τα στοιχεία σας στο dromostheatre@gmail.com.
  3. Με την ειδική φόρμα που θα βρείτε στο τέλος της δημοσίευσης.

Το ανώτατο όριο των συμμετοχών το έχουμε ορίσει στα 15 άτομα.

Εγγραφές μέχρι τις 01/10/2021

Οι συμμετέχοντες στο θεατρικό εργαστήριο ενηλίκων θα έχουν εκπτωτικά κουπόνια για τις παραστάσεις του θεάτρου “ΔΡΟΜΟΣ” καθώς και έκπτωση στην παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων.

Ο χώρος τηρεί όλες τις συστάσεις και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή διεξαγωγή των προβών & εργαστηρίων/ σεμιναρίων αναφορικά με τον COVID-19.

ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση

Προφίλ: