Στηρίξτε το Θέατρο και τον Πολιτισμό

Home / Uncategorized / Στηρίξτε το Θέατρο και τον Πολιτισμό

Στηρίξτε το Θέατρο και τον Πολιτισμό

Home Slider - Support Theatre

Ας συμμετέχουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια στήριξης του Θεάτρου και ευρέως του πολιτισμού. Τηρώντας όλες τις συστάσεις και λειτουργώντας σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή διεξαγωγή όλων των δραστηριοτήτων στο πολιτισμό αναφορικά με τον COVID-19.

Μπροστά στο φόβο, καλλιτέχνες και θεατές, μπορούν να κάνουν πράξη την αυτοπροστασία βάζοντας πρώτα την λογική κόντρα στο παράλογο. Ένας ιός όπως ο COVID19 δεν αντιμετωπίζεται μόνο με πoλiτικά ή υγειονομικά μέτρα αλλά πρωτίστως με προσωπικές πράξεις υπευθυνότητας. Η απάντηση στην παραπληροφόρηση ή στην καταιγιστική “κακή” πληροφόρηση, είναι η γνώση και η λογική σκέψη. Αν μια ίωση σε περιτριγυρίζει κάθεσαι σπίτι, αν δεν είσαι σίγουρος αν είναι ίωση ή κρύωμα φοράς μάσκα για τους κοντινούς σου ανθρώπους και μένεις σπίτι και αν είσαι υγιής βγαίνεις έξω ακολουθώντας τις συνθήκες υγιεινής. Είναι απλό!

Για όλους είναι απλό! Γι’ αυτό και σας ζητάμε να στηρίξετε το θέατρο και το πολιτισμό γενικότερα.

Οι καλλιτέχνες, δημιουργοί και όλοι οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού (σκηνοθέτες, μουσικοί, συγγραφείς, ηθοποιοί, χορευτές, τεχνικοί, συνθέτες, σκηνογράφοι, ενδυματολόγοι, μουσικοί, εικαστικοί, σεναριογράφοι, τραγουδιστές, εκδότες, μεταφραστές, επιμελητές, στιχουργοί, κινηματογραφιστές, ηχολήπτες, πολιτιστικοί διαχειριστές, διοργανωτές συναυλιών, χορευτές, χορογράφοι, φωτογράφοι, φωτιστές, κομμωτές, make up artists,παραγωγοί, υπεύθυνοι γραφείων τύπου & επικοινωνίας, αφηγητές, κουκλοπαίκτες, καραγκιοζοπαίκτες) βρισκόμαστε εδώ για την δική σας ανάταση ψυχής και σας υποσχόμαστε πως κι εμείς οι ίδιοι – αλλά και οι χώροι του πολιτισμού – τηρούν όλες τις συστάσεις και λειτουργούν σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την ασφάλεια σας και την ασφάλεια μας. Κάθε δραστηριότητα στο θέατρο ΔΡΟΜΟΣ είναι ασφαλή αναφορικά με τον COVID-19.

Το χρέος μας κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες θα το κάνουμε. Θα συνεχίζουμε να μεταδίδουμε γνώση, ψυχαγωγία και χαμόγελο!

Στηρίξτε το Θέατρο, στηρίξτε τον Πολιτισμό!

Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.