ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΗΔΕΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2022 – 2023

Medea Theatre Group 2022 - 2023

Λίγα Λόγια για την νέα θεατρική σεζόν 2022 – 2023 από την θεατρική Ομάδα ΜΗΔΕΙΑ

Η Θεατρική Ομάδα ΜΗΔΕΙΑ είναι παρούσα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο θεατρικό της σπίτι στο θέατρο ΔΡΟΜΟΣ. Μέλημά μας γι’ αυτήν την θεατρική σεζόν είναι να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση για ό,τι διαμορφώνει την κοινωνική, ιστορική και πολιτική συγκυρία και να παράξουμε καλό θέατρο.

Το ρεπερτόριό μας έχει ως κύριους άξονες το κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι και τις σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους. Από το πολιτικό θρίλερ στο ψυχολογικό θρίλερ. H μοίρα, η ελεύθερη βούληση, οι σχέσεις των ανθρώπων, αποτελούν τις βασικές θεματικές ανάπτυξης των επιλεγμένων έργων. Με αυτό τον τρόπο επιμένουμε σε ένα ρεπερτόριο που προκύπτει από την γόνιμη αλληλεπίδραση των κειμένων, είτε αυτούσια είτε ως διασκευές, με την εκάστοτε συγκυρία.

Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ Εμμανουήλ Μαύρος

Στόχος και επιθυμία μας γι’ αυτή την νέα θεατρική σεζόν είναι να παρουσιάσουμε στο κοινό διαφορετικές αισθητικές προσεγγίσεις, καλλιτεχνικές τάσεις, και δημιουργικά μονοπάτια στα έργα που επιλέξαμε. Δίχως να δεσμευόμαστε από κάποιες συγκεκριμένες τάσεις στην θεατρική αισθητική, μας ενδιαφέρει να μεταδίδεται με ποιότητα, επαγγελματισμό και ήθος το μήνυμα της θεατρικής πράξης.

Θα επιχειρήσουμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το όραμά μας, με την ελπίδα να προσφέρουμε τροφή για σκέψη και με την ανάγκη να ανταλλάξουμε ερεθίσματα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Ανανεώνουμε λοιπόν την συνάντησή μας επί του πρακτέου στη σκηνή του ΔΡΟΜΟΥ και ευχόμαστε να είστε συνοδοιπόροι στις προσπάθειές μας.

Εμμανουήλ Γ. Μαύρος – Ρένα Σανταμούρη
Καλλιτεχνικοί Υπεύθυνοί της Θεατρικής Ομάδας ΜΗΔΕΙΑ

Αναλυτικά εδώ το πρόγραμμα της Θεατρικής Ομάδας ΜΗΔΕΙΑ 2022 – 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published.