1o BE-HIVE THEATRE FESTIVAL 2023

1ο BE-HIVE THEATRE FESTIVAL 2023 – ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/06/2023 και ώρα 23:59:59

Το Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ και η Medea Pictures παρατείνουν την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το 1o BE-HIVE THEATRE FESTIVAL 2023 μέχρι και την ΠΕΜΠΤΗ 15/06/2023 και ώρα 23:59:59. Η παράταση αυτή αφορά στον μεγάλο όγκο ζήτησης προετοιμασίας των αιτήσεων των ομάδων με τους ίδιους όρους και κανονισμούς που είχαν τεθεί.

1o BE-HIVE THEATRE FESTIVAL 2023

15 Σεπτεμβρίου 2023

Περνάει μήπως κάτι από μένα και σε σας εκεί έξω, σε σένα τον ένα ή σε εσάς τους πολλούς, που είστε ενωμένοι μαζί μου σαν τις μέλισσες με την βασιλισσά τους; Με νιώθετε, μέλη εσείς του διασπαρμένου μου κορμιού; Ακούτε τα ανήκουστα λόγια μου, τώρα ή και πέρα από τον χρόνο; Ψάχνεις για εμένα, εσύ, ο άλλος μου εαυτός; Αναζητάς την μνήμη σου, που είναι κοντά μου; Θέλεις να πλησιάσουμε ο ένας τον άλλο, διασχίζοντας τις ατελείωτες αίθουσες σαν να ‘ταν αστέρια, βήμα με βήμα, εικόνα την εικόνα;
Και θα συναντηθούμε άραγε ποτέ, κάποια φορά ή έξω από τον χρόνο;

— Μίχαελ Έντε, Ο καθρέφτης μες στον καθρέφτη, 1984

Δείτε το video του 1ου BE-HIVE FESTIVAL 2023

Σε μια μάλλον λίγο σαδιστική (αλλά επιστημονικά στοχευμένη) διάθεση, η Sarah Kocher, βοηθός καθηγήτρια οικολογίας και εξελικτικής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Princeton αναρωτήθηκε πως αντιδρούν τα «κοινωνικά έντομα» όπως οι μέλισσες σε καθεστώς απομόνωσης. Το εργαστήριό της προχώρησε σε μια συγκριτική μελέτη χωρίζοντας το δείγμα των νεαρών μελισσών σε τρεις ομάδες: Μια ομάδα σε πλήρη απομόνωση, μια δεύτερη σε περιορισμένη επαφή με άλλες μέλισσες και μια τρίτη που παρέμεινε κανονικά εντός της κυψέλης. Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, όλες οι μέλισσες επεστράφησαν στην κυψέλη τους και τα ευρήματα που αφορούν στην κοινωνική τους συναναστροφή εξέπληξαν τους μελετητές. Οι μέλισσες που αναπτύχθηκαν σε απομόνωση φάνηκαν να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη την κοινωνική επαφή. Την επεδίωκαν, λοιπόν, συχνότερα και περισσότερο αλλά και με τρόπο αδέξιο ή κοινωνικά αμήχανο. Αντί δηλαδή να τρίβουν τις κεραίες τους στις κεραίες των άλλων μελισσών (προκειμένου να ανταλλάξουν «κοινωνικά χρήσιμες» χημικές ουσίες), η επαφή τους στόχευε άλλα μέρη του σώματος των εντόμων. Σαν να λέμε δύο άνθρωποι που κάνουν χειραψία με το κούτελο ή τρίβοντας τις πατούσες τους.

Από τον Αίσωπο μέχρι τον Νίτσε και από τον Δαρβίνο μέχρι την Πίνα Μπάους, ο άνθρωπος παρατηρεί την φύση, μιμείται την φύση και μαθαίνει από την φύση. Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του διδάσκεται για τον συμπαντικό χαρακτήρα της αγάπης, της μοναξιάς, του πόνου, του έρωτα, της ένωσης, της απόστασης, του αποχωρισμού. Και της απομόνωσης. Η πρόσφατη εμπειρία της πανδημίας και κυριότερα η απώλεια τόσων ανθρώπων χάραξαν μέσα μας με τον πιο ανεξίτηλο κι επώδυνο τρόπο την εντύπωση της απομάκρυνσης, της διάστασης, της ακόρεστης επιθυμίας για συνάντηση, συνεύρεση, συνύπαρξη. Το συλλογικό τραύμα της καραντίνας άφησε πίσω του ανθρώπους ακρωτηριασμένους, σακατεμένους, εξαντλημένους και η αλήθεια είναι πως αιμορραγεί ακόμα. Και όπως οι μέλισσες της πρώτης απομονωμένης ομάδας του πειράματος, έτσι κι εμείς επιθυμούμε διακαώς να επιστρέψουμε όλοι και όλες μαζί στην ΚΥΨΕΛΗ μας, να συναντήσουμε τις αδερφές και τους αδερφούς μας, να ανταλλάξουμε πληροφορίες και γνώσεις, να υπάρξουμε μαζί σε κοινό χώρο και κοινό χρόνο. Κι ας κάνουμε χειραψία με τις πατούσες.

Για το Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ και για την Ομάδα Μήδεια, η συγκολλητική ουσία όλων των παραπάνω είναι η τέχνη. Η μόνιμη επωδός της ανθρώπινης κατάστασης, η καθαρότερη αντανάκλαση της φύσης μας, η παρηγοριά και η έμπνευση και το πάθος και ο σκοπός και το καταφύγιό μας. Να βρούμε παρέα την διαδρομή για το κοινό μας σπίτι, να αποκαταστήσουμε τον κοινό μας προσανατολισμό, να χαράξουμε συλλογικά την πορεία μας. Κι αν δεν τα καταφέρουμε να βρούμε τον δρόμο, τουλάχιστον θα έχουμε χαθεί μαζί. Κι εκεί μπορούμε να χτίσουμε την νέα μας ΚΥΨΕΛΗ.

To 1o BE-HIVE THEATRE FESTIVAL του Θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ είναι γεγονός. Χωρίς πολύπλοκους κανόνες και δεσμεύσεις, που όσο αποζητά την ανατροπή ως σκηνικό συστατικό, τόσο ελεύθερες προτρέπει να είναι και οι προτάσεις που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ του. Ας προσπαθήσουμε να δούμε το θέατρο αληθινά, ας τολμήσουμε να ξαναγράψουμε τους κανόνες και ας πειραματιστούμε πάνω σε νέες μορφές και κώδικες επικοινωνίας. Εκτός από το διαγωνιστικό του ύφος θα εμπεριέχει, παρουσιάσεις βιβλίων, διαλέξεις, θεατρικά αναλόγια, θεατρικές παραστάσεις, και χορό (εκτός διαγωνιστικού τμήματος),  κινηματογραφικές προβολές και μουσική.

Ανοίγουμε λοιπόν τις πόρτες μας σε όλους τους επαγγελματίες ηθοποιούς, χορευτές, σκηνοθέτες, καλλιτέχνες, να δοκιμαστούν επί σκηνής με τις καλλιτεχνικές προτάσεις τους, να παρουσιάσουν την δουλειά τους σε κοινό και κριτικούς και να γίνουν μέτοχοι ενός γόνιμου, δημιουργικού διαλόγου πάνω σε νέες προκλήσεις, νέες θεματικές και ανοιχτές φόρμες.

Το φεστιβάλ είναι διαγωνιστικού χαρακτήρα και είναι ανοιχτό σε κάθε σκηνική μορφή έκφρασης, που ενδεικτικά και όχι περιοριστικά μπορούν να περιλαμβάνουν τα εξής: θέατρο, χορός, χορο-θέατρο, μιούζικαλ, Cabaret, θέατρο σκιών, παντομίμα, stand up comedy, κλπ, με μόνο περιορισμό την θεματική: ΚΥΨΕΛΗ. Η διάρκεια των παραστάσεων πρέπει να είναι από 60 έως 90 λεπτά. Το φεστιβάλ παρέχει την παρουσίαση του έργου για δύο παραστάσεις, τεχνικό εξοπλισμό, καταχώρηση στον κατάλογο του φεστιβάλ και το 30% επί των εισπράξεων αφαιρουμένου του ΦΠΑ 6%. Θα δοθούν 6 Τιμητικά Βραβεία από πενταμελής Επιτροπή και θα αποτελείται από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου η οποία θα ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Φεστιβάλ.

Τα βραβεία θα αντιστοιχούν στις παρακάτω κατηγορίες:

 • 1ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης:
  Τιμητικό Χρηματικό Έπαθλο: 300€
  Ενσωμάτωση της βραβευμένης πρότασης στο πρόγραμμα του Θεάτρου Δρόμος για 8 Παραστάσεις, την ερχόμενη σεζόν.
 • 2ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης:
  Ενσωμάτωση της βραβευμένης πρότασης στο πρόγραμμα του Θεάτρου Δρόμος για 8 Παραστάσεις, την ερχόμενη σεζόν.
 • Δύο (2) Τιμητικοί Έπαινοι
  2 Επιλαχούσες συμμετοχές, οι οποίες, σε περίπτωση που οι βραβευμένες παραστάσεις δεν έχουν την δυνατότητα, θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν του Θεάτρου Δρόμος.
 • Καλύτερης Σκηνοθεσίας (Τιμητικό)
 • Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου (Τιμητικό)
 • Καλύτερης Γυναικείου Ρόλου (Τιμητικό)

Το Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ διαθέτει τον χώρο του, την τεχνική υποστήριξη, την προβολή, επικοινωνία και το προσωπικό του για τις παραστάσεις, για ένα θέατρο που μας αφορά όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του θεάτρου 210 88 18 906 ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση behivefestival@gmail.com. Η αίτηση και ο φάκελος συμμετοχής στο Φεστιβάλ υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά εδώ 

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ είναι ευπρόσδεκτες και οι προτάσεις καλλιτεχνών και επιστημόνων των παραστατικών τεχνών που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσα από σεμινάρια, ή διαλέξεις. Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν απευθείας τις προτάσεις τους στο email behivefestival@gmail.com.

Τελικός στόχος του BE-HIVE THEATRE FESTIVAL του Θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ είναι να εδραιωθεί ως θεσμός, να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται σταδιακά με καλεσμένους καλλιτέχνες εντός και εκτός συνόρων, ως χώρος, τόπος και τρόπος συνάντησης, συνεύρεσης, συνύπαρξης. Για μία ΝΕΑ Κυψέλη.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Εμμανουήλ Μαύρος

Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Ειρήνη Λαγουρού

Παραγωγή: Medea Pictures

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Α. Γενικοί Όροι συμμετοχής:


1. Δικαίωμα Συμμετοχής:

 • Προκειμένου να συμμετέχουν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν πλήρη φάκελο των προτάσεών, που θα περιλαμβάνει: 

α) σύντομη περίληψη έργου, 

β) εκτενή ανάλυση έργου, 

γ) καλλιτεχνικό σκεπτικό, 

δ) σκηνοθετική προσέγγιση, 

ε) φωτογραφικό υλικό σχετικό με την πρόταση και βίντεο (προαιρετικό – εφόσον είναι διαθέσιμο. Σε περίπτωση επιλογής στην τελική φάση θα σας ζητηθεί αργότερα), 

στ) βιογραφικά σημειώματα συντελεστών

 • Φόρμα Συμμετοχής συμπληρωμένη.
 • Οι καλλιτεχνικές ομάδες πρέπει να αποτελούνται από επαγγελματίες του χώρου, με μέγιστο αριθμό ατόμων επί σκηνής 5 άτομα. 
 • Διάρκεια παράστασης από 60 έως 90 λεπτά.
 • Η προτεινόμενη παράσταση πρέπει να παρουσιάζεται για πρώτη φορά, (να μην έχει παρουσιαστεί κατά το παρελθόν σε θεατρική σκηνή. Δεκτές γίνονται αιτήσεις από ομάδες για έργα που έχουν υποβάλλει προτάσεις και σε άλλα φεστιβάλ). 
 • Σε περίπτωση που το έργο άπτεται πνευματικών δικαιωμάτων, οι ομάδες, οι θίασοι κλπ χρειάζεται να έχουν λάβει την σχετική άδεια. 

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν με πάνω από μία πρόταση, κατόπιν κατάθεσης πλήρους φακέλου συμμετοχής για κάθε μία από τις προτάσεις τους, ξεχωριστά.

2. Κόστος Συμμετοχής (Entry Fee):

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 40€ ανά πρόταση (βλ. παρ. Δ.4). Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχουν με πάνω από μια πρόταση, το κόστος συμμετοχής πολλαπλασιάζεται ανάλογα.

3. Δικαιολογητικά Συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις προτάσεις τους έως τις 31 Μαΐου 2023 (Παράταση μέχρι 30/06/2023). Στα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν συμπεριλαμβάνονται τα εξής:

 • Φόρμα Συμμετοχής Συμπληρωμένη,
 • Πλήρης Φάκελος πρότασης όπως περιγράφεται παραπάνω, και
 • Αποδεικτικό κατάθεσης κόστους συμμετοχής (αναγράφοντας τον τίτλο του αιτούμενου έργου). 

3. Χρόνος διεξαγωγής:

H έναρξη του Φεστιβάλ έχει οριστεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 διάρκειας περίπου τριών εβδομάδων. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στις 25 Αυγούστου 2023

 

Β. Τρόπος Διεξαγωγής:


Το Φεστιβάλ BE-HIVE είναι διαγωνιστικού χαρακτήρα. Έχουν οριστεί τρεις φάσεις του διαγωνισμού, όπως περιγράφονται παρακάτω:

 • ΦΑΣΗ Α’

Άνοιγμα φακέλων προτάσεων (01.06.2023-07.06.2023

Μετά την ενημέρωση της παράτασης η ημερομηνία του ανοίγματος φακέλων των προτάσεων είναι 01.07.2023 – 05.07.2023

Κατά την φάση αυτή ελέγχεται η πληρότητα των δικαιολογητικών του φακέλου των προτάσεων, όπως περιγράφεται στην παρ. Α.03. 

Σε περίπτωση έλλειψης δικαιολογητικών του φακέλου, η συμμετοχή θα αποκλείεται (βλ. παρ. Δ.4).

Ενημέρωση Συμμετεχόντων: 07.07.2023

Όλοι οι αιτούντες θα ενημερωθούν με email για την πρόκριση της συμμετοχή τους και την πρόσκλησή τους στην Β’ Φάση του Διαγωνισμού.

 • ΦΑΣΗ Β’  

Ολιγόλεπτη Παρουσίαση των Προτάσεων (10.07.2023-15.07.2023)

Πρόκειται για προκριματική φάση του διαγωνισμού, στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες θα κληθούν να παρουσιάσουν μία σύντομη μορφή της πρότασής τους, διάρκειας έως 20’, στο Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ, μπροστά σε μέλη της προκριματικής επιτροπής. 

Απόφαση Προκριματικής Φάσης (16.07.2023-20.07.2023)

Η προαναφερθείσα παρουσίαση θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί εκ των υστέρων στην πλήρη προκριματική επιτροπή (αποτελούμενη από επαγγελματίες του χώρου, πολυετούς εμπειρίας), η οποία και θα αποφανθεί για τους προκρινόμενους συμμετέχοντες στην τελική φάση του Φεστιβάλ. 

Ενημέρωση Συμμετεχόντων (21.07.2023)

Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με email για την πρόκριση της συμμετοχή τους και την πρόσκλησή τους στην Γ’ και τελική Φάση του Διαγωνισμού.

 • ΦΑΣΗ Γ’ 

Φεστιβάλ BE-HIVE (έναρξη 15.09.2023)

Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στις 25 Αυγούστου 2023. 

 

Γ. Βραβεία


Μετά το πέρας της διαγωνιστικής διαδικασίας θα ακολουθήσει αξιολόγηση των προτάσεων, από την κριτική επιτροπή, η οποία θα απονείμει, σε ειδική τελετή, τα παρακάτω βραβεία:

1. 1ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης: 

 • Χρηματικό Έπαθλο: 300€ 
 • Ενσωμάτωση της βραβευμένης πρότασης στο πρόγραμμα του Θεάτρου Δρόμος για 8 Παραστάσεις, την ερχόμενη σεζόν. 

2. 2ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης:

 • Ενσωμάτωση της βραβευμένης πρότασης στο πρόγραμμα του Θεάτρου Δρόμος για 8 Παραστάσεις, την ερχόμενη σεζόν.

3. Δύο (2) Τιμητικοί Έπαινοι

 • 2 Επιλαχούσες συμμετοχές, οι οποίες, σε περίπτωση που οι βραβευμένες παραστάσεις δεν έχουν την δυνατότητα, θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν του Θεάτρου Δρόμος.

4. Καλύτερης Σκηνοθεσίας (Τιμητικό)

5. Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου (Τιμητικό)

6. Καλύτερης Γυναικείου Ρόλου (Τιμητικό)

1o BE-HIVE FESTIVAL 2023

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

1. Πριν την Συμμετοχή στο φεστιβάλ BE-HIVE παραχωρούνται δωρεάν τα παρακάτω, σε κάθε πρόταση που έχει προκριθεί στην τελευταία φάση:

 • ο θεατρικός χώρος για δύο πρόβες διάρκειας 3 ωρών έκαστη,
 • ο θεατρικός χώρος για την εγγραφή του φωτισμού διάρκειας 3 ωρών,
 • ο θεατρικός χώρος για γενική τελική δοκιμή, διάρκειας 2 ωρών,
 • ο τεχνικός εξοπλισμός και ο χειριστής του θεάτρου, για την εγγραφή του φωτισμού και την γενική τελική δοκιμή.

2. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ BE-HIVE παραχωρούνται δωρεάν τα παρακάτω, σε κάθε πρόταση που έχει προκριθεί στην τελευταία φάση:

 • ο θεατρικός χώρος του Θεάτρου Δρόμος για δύο (2) παραστάσεις, 
 • η καταχώρηση στον κατάλογο του φεστιβάλ,
 • ο τεχνικός εξοπλισμός
 • το 30% επί των εισπράξεων, αφαιρουμένου του ΦΠΑ 6% και της αμοιβής του χειριστή για την κάθε κάθε παράσταση. 

3.Η κάθε συμμετοχή που έχει προκριθεί στην τελευταία φάση του φεστιβάλ BE-HIVE, οφείλει τα παρακάτω: 

 • να φροντίσει για την τήρηση του προγράμματος που θα της ανακοινωθεί, ως προς τις ώρες προβών, εγγραφής φωτισμού και τελικής δοκιμής, πριν την διεξαγωγή του Φεστιβάλ (βλ. παρ. Δ.5, Δ.6 και Δ.7).
 • να συμμετάσχει στο διαγωνιστικό μέρος της τελευταίας φάσης του Φεστιβάλ, βάσει του προγράμματος που θα της δοθεί (βλ. παρ. Δ.5, Δ.6 και Δ.7).
 • να φροντίζει για την καθαριότητα και για την μη πρόκληση ζημιών των καμαρινίων και των λοιπών κοινόχρηστων χώρων του θεάτρου που θα φιλοξενείται, καθώς και του τεχνικού εξοπλισμού, καθόλη την διάρκεια της διεξαγωγής του Φεστιβάλ (βλ. παρ. Δ.8).
 • να φροντίζει για την τακτοποίηση των κουστουμιών και σκηνικών της, κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ (βλ. παρ. Δ.9).

4.Το κόστος συμμετοχής δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση αποκλεισμού λόγω έλλειψης δικαιολογητικών, ή και στην Β’ Φάση του διαγωνισμού, το κόστος συμμετοχής δεν θα επιστραφεί.

5. Το Πρόγραμμα των προβών, εγγραφής φωτισμού, τελικής γενικής δοκιμής και των παραστάσεων του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της Β’ Φάσης του διαγωνισμού. Οι παραστάσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό. Η κάθε πρόταση θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ με δύο παραστάσεις, σε δύο διαφορετικές ημέρες και ώρες. Η παράσταση θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί εκ των υστέρων στην πλήρη κριτική επιτροπή (αποτελούμενη από επαγγελματίες του χώρου, πολυετούς εμπειρίας). 

6. Για την διασφάλιση της ασφαλούς διεξαγωγής του Φεστιβάλ, πριν την διεξαγωγή του, θα υπογραφεί ιδιωτικό συμφωνητικό, μεταξύ του διοργανωτή και του συμμετέχοντα, στο οποίο θα αναγράφονται όλοι οι όροι του Φεστιβάλ, οι οικονομικοί όροι και το πρόγραμμα των προβών, εγγραφής φωτισμού, τελικής γενικής δοκιμής και παραστάσεων.

7. Για την διασφάλιση της τήρησης του παραπάνω προγράμματος η κάθε συμμετοχή θα κληθεί να καταθέσει χρηματική εγγύηση ποσού 50€, κατά την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού, η οποία θα επιστρέφεται εξ’ ολοκλήρου μετά το πέρας των δύο παραστάσεων της κάθε πρότασης. Δεν θα επιτραπούν αλλαγές στις ημέρες και τις ώρες του προγράμματος. Σε περίπτωση που κάποια από τις συμμετοχές δεν τηρήσει το πρόγραμμα, δεν συμμετάσχει ή/και αποχωρήσει, η προαναφερθείσα χρηματική εγγύηση δεν θα επιστραφεί. 

8. Σε περίπτωση που μια συμμετοχή προκαλέσει ζημίες, βλάβες ή ακαθαρσίες στα καμαρίνια, στους λοιπούς κοινόχρηστους χώρους του θεάτρου που θα φιλοξενείται, είτε και στον τεχνικό εξοπλισμό, θα κληθεί να τα αποκαταστήσει. Στην περίπτωση αυτή η η προαναφερθείσα χρηματική εγγύηση δεν θα επιστραφεί.

9. Η κάθε συμμετοχή είναι υπεύθυνη για την τακτοποίηση των κουστουμιών και σκηνικών της παράστασης, στον χώρο εντός του Θεάτρου, που θα της υποδειχθεί. Έχει την ευθύνη να παραλάβει τα κουστούμια και τα σκηνικά της ακριβώς μετά το πέρας των δύο παραστάσεων που της αντιστοιχούν. Ο διοργανωτής και το Θέατρο δεν φέρει καμία ευθύνη για την φύλαξη, φροντίδα, καθαριότητα, ούτε για την πιθανή πρόκληση ζημιών ή βλαβών των παραπάνω. 

Ψηφιακός Τόπος Συνάντησης

Ακολουθήστε την… ΚΥΨΕΛΗ μας

Αναλυτικά

Leave a Reply

Your email address will not be published.