Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων

Home / Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων
Theater-Lab-Season-3

Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων

Τζον Στάινμπεκ

Συγγραφέας

Το θέατρο είναι ο μόνος θεσμός στον κόσμο που πεθαίνει για 4.000 χρόνια αλλά δεν υπέκυψε ποτέ. Απαιτεί σκληρούς και αφοσιωμένους ανθρώπους για να το κρατήσουν ζωντανό.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Θεατρικού Εργαστηρίου Ενηλίκων

ΕΝΑΡΞΗ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: 22 Οκτωβρίου 2023

Από τις Αρχαίες Ελληνικές Τραγωδίες μέχρι τον Σαίξπηρ και το σύγχρονο θέατρο, ο άνθρωπος δεν έχει σταματήσει να ερευνά τη φύση του, τον εαυτό του και το πνεύμα του. Κάνουμε θέατρο αποζητώντας την ελευθερία της έκφρασης και την ευγένεια της ψυχής. Στο Θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες, η τέχνη του θεάτρου εκφράζει τη δύναμη της προσπάθειας κάποιου να γίνει κάτι άλλο από αυτό που είναι, να το κατανοήσει και να το σεβαστεί.

Με απλά λόγια στο θεατρικό εργαστήρι του θέατρου ΔΡΟΜΟΣ εκπαιδεύουμε την ψυχή και γινόμαστε άνθρωποι.

Ένα θεατρικό εργαστήρι για ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο αλλά δεν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί με αποτέλεσμα το ανέβασμα μιας θεατρικής παράστασης που θα διαμορφωθεί εξ ολοκλήρου από τους συμμετέχοντες στο πλαίσιο του εργαστηρίου. Μέσα από αυτοσχεδιασμούς, ασκήσεις σωματικής έκφρασης και επικοινωνίας, Κάθε χρόνο το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων του Θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ δημιουργεί ομάδες που βασίζονται στην συνεργασία και στην ομαδικότητα. Στόχος μας ένα ασφαλές πλαίσιο εξωτερίκευσης συναισθημάτων, απόψεων και εμπειριών, μια γνωριμία με τα εκφραστικά μας μέσα και την αξιοποίηση τους, θα μεταμορφωθούμε, θα παίξουμε, θα εκφραστούμε, με κύριο μέλημα μας να γνωρίσουμε δημιουργικά τον εαυτό μας, μέσα από τον κόσμο του θεάτρου.

Αν πάντα ήθελες έναν τρόπο να εκφραστείς αλλά φοβόσουν, ίσως τώρα να είναι μια καλή ευκαιρία να δουλέψεις το κρυμμένο ταλέντο σου, να έρθεις αντιμέτωπος με τους συρμούς, τις φοβίες και την αγάπη σου για την έκφραση.

Στο τέλος του εργαστηρίου όλοι εσείς, οι φίλοι του ΔΡΟΜΟΥ που είστε μέλη στο θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στην δημιουργία μιας ολοκληρωμένης παράστασης καθώς και σε άλλες δράσεις.

Κόστος Εργαστηρίου: €50/μήνα (5 ώρες την εβδομάδα κάθε Κυριακή και ώρες 11:00 – 16:00)

Διδάσκονται:

  • Υποκριτική & Αυτοσχεδιασμός
  • Χορός – Κίνηση
  • Σκηνοθεσία και Ηθοποιός
  • Φωνητική
  • Σκηνογραφία & Ενδυματολογία

Για την εγγραφή στο θεατρικό εργαστήρι και την παρακολούθηση των μαθημάτων, δεν απαιτούνται εξετάσεις και δεν υποβάλλονται οι σπουδαστές σε καμία ακρόαση.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Ανοιχτή ενημέρωση, μάθημα και παρουσίαση εργαστηρίου, προγράμματος και καθηγητών

Στο πλαίσιο του 1ου Be- Hive Theatre Festival 2023 το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του Θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ ανοίγει τις πόρτες του και σας προετοιμάζει για μια συναρπαστική χρονιά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

στις 13:00

Theater-Lab-Season-3

Τα εργαστήρια είναι ανοιχτά και απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν. Επειδή όμως ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, χρειάζεται να γίνει έγκαιρα κράτηση σας με τους τρεις ακόλουθους τρόπους:

  1. Στο τηλέφωνο 210 88 18 906 (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και ώρες 17:00 – 21:00)
  2. Να στείλετε τα στοιχεία σας στο dromostheatre@gmail.com.
  3. Με την ειδική φόρμα που θα βρείτε στο τέλος της δημοσίευσης.

Το ανώτατο όριο των συμμετοχών το έχουμε ορίσει στα 20 άτομα. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας χρειάζεται να έχει εξοφληθεί το ποσό τον €50 που αφορά τον πρώτο μήνα παρακολούθησης διαφορετικά η θέση σας δεν θα κρατηθεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Από φέτος την περίοδο 2022 – 2023 το Θεατρικό Εργαστήριο Ενηλίκων θα κληρώνει 2 υποτροφίες μιας χρονιάς για τους συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού έτους. Οι τυχεροί της πρώτης χρονιάς του θεσμού για την χρονιά 2023 – 2024, είναι ο Φίλιππος Σκενδέρογλου και η Ελίζα Γαγάτσια με αναπληρωματικούς την Μελίνα Κουρμούλη και την Γεωργία Πρωτογήρου. Από καρδιάς να έχουν πάντα την τύχη με το μέρος τους και να έχουν μι καλή θεατρική χρονιά.

Εγγραφές μέχρι τις 19/10/2023

Οι συμμετέχοντες στο θεατρικό εργαστήριο ενηλίκων θα έχουν εκπτωτικά κουπόνια για τις παραστάσεις του θεάτρου “ΔΡΟΜΟΣ” καθώς και έκπτωση στην παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Δράσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου Ενηλίκων 2022 – 2023

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση

Προφίλ: