ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 1ο Be-Hive Theatre Festival 2023

1o BE-HIVE THEATRE FESTIVAL 2023

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/06/2023 και ώρα 23:59:59

Το Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ και η Medea Pictures παρατείνουν την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το 1o BE-HIVE THEATRE FESTIVAL 2023 μέχρι και την ΠΕΜΠΤΗ 15/06/2023 και ώρα 23:59:59. Η παράταση αυτή αφορά στον μεγάλο όγκο ζήτησης προετοιμασίας των αιτήσεων των ομάδων με τους ίδιους όρους και κανονισμούς που είχαν τεθεί.

Το Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ διαθέτει τον χώρο του, την τεχνική υποστήριξη, την προβολή, την επικοινωνία και το προσωπικό του για τις παραστάσεις, για ένα θέατρο που μας αφορά όλους!
Περισσότερες πληροφορίες για του γενικούς και ειδικούς όρους του φεστιβάλ και την διεξαγωγή του μπορείτε να δείτε μεταβαίνοντας στην ιστοσελίδα του Θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ εδώ, όπως επίσης και να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του θεάτρου 210 88 18 906 ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση behivefestival@gmail.com.

Η αίτηση και ο φάκελος συμμετοχής για το φεστιβάλ υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά εδώ.

1o BE-HIVE FESTIVAL 2023

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ είναι ευπρόσδεκτες και οι προτάσεις καλλιτεχνών και επιστημόνων των παραστατικών τεχνών που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν την δουλειά τους μέσα από σεμινάρια ή διαλέξεις. Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν απευθείας τις προτάσεις τους μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση behivefestival@gmail.com.

Στόχος του BE-HIVE THEATRE FESTIVAL του Θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ είναι να εδραιωθεί ως θεσμός, να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται σταδιακά με καλεσμένους καλλιτέχνες εντός και εκτός συνόρων, ως χώρος, τόπος και τρόπος συνάντησης, συνεύρεσης, συνύπαρξης. Για μία ΝΕΑ Κυψέλη.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Εμμανουήλ Γ. Μαύρος
Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Ειρήνη Λαγουρού
Διοργάνωση – Παραγωγή: ΜΗΔΕΙΑ: Εικόνες Θέατρο και Δράσεις Πολιτισμού Α.Μ.Κ.Ε.
(Medea Pictures)
Hashtags: #behive #behivetheatrefestival2023 #dromostheatre #medeapictures #ΘέατροΔρόμος