ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – 1ο Be-Hive Theatre Festival 2023

1o BE-HIVE THEATRE FESTIVAL 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Προς την τελική ευθεία…

Το Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ και η Medea Pictures ανακοινώνουν το πέρας της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για το 1ο Be-Hive Theatre Festival 2023 το οποία θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Το Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ διαθέτει τον χώρο του, την τεχνική υποστήριξη, την προβολή, την επικοινωνία και το προσωπικό του για τις παραστάσεις, για ένα θέατρο που μας αφορά όλους!
Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ και την διεξαγωγή του μπορείτε να δείτε μεταβαίνοντας στην ιστοσελίδα του Θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ εδώ, όπως επίσης και να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του θεάτρου 210 88 18 906 ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση behivefestival@gmail.com.

Η προκριματική και οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ ολοκληρώνει και την Β’ Φάση των αιτήσεων.

1o BE-HIVE FESTIVAL 2023

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ είναι ευπρόσδεκτες και οι προτάσεις καλλιτεχνών και επιστημόνων των παραστατικών τεχνών που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν την δουλειά τους μέσα από σεμινάρια ή διαλέξεις. Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν απευθείας τις προτάσεις τους μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση behivefestival@gmail.com.

Στόχος του BE-HIVE THEATRE FESTIVAL του Θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ είναι να εδραιωθεί ως θεσμός, να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται σταδιακά με καλεσμένους καλλιτέχνες εντός και εκτός συνόρων, ως χώρος, τόπος και τρόπος συνάντησης, συνεύρεσης, συνύπαρξης. Για μία ΝΕΑ Κυψέλη.

Το φεστιβάλ αποτελείται από το διαγωνιστικό τμήμα και το μη διαγωνιστικό τμήμα και θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του μουσικές εμφανίσεις, βραδιές βιβλίου, αναλόγια και λοιπές δράσεις. Τα θεατρικά έργα που θα συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό και μη διαγωνιστικό μέρος καθώς και όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθούν προσεχώς!

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Εμμανουήλ Γ. Μαύρος
Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Ειρήνη Λαγουρού
Διοργάνωση – Παραγωγή: ΜΗΔΕΙΑ: Εικόνες Θέατρο και Δράσεις Πολιτισμού Α.Μ.Κ.Ε.
(Medea Pictures)
Hashtags: #behive #behivetheatrefestival2023 #dromostheatre #medeapictures #ΘέατροΔρόμος