Η Ιστορία… του ΔΡΟΜΟΥ

Home / Η Ιστορία… του ΔΡΟΜΟΥ
About Us Image

Η Ιστορία… του ΔΡΟΜΟΥ

Ελευθερία έκφρασης – τέχνη εν τη ενώσει, στο θέατρο ΔΡΟΜΟΣ.

Ένα στέκι τεχνών για όλους όσους έχουν την ανάγκη να εκφραστούν και να την μεταδώσουν στο κοινό. Το καινούργιο θέατρο ΔΡΟΜΟΣ στεγάζεται στο ΠΡΩΗΝ “θέατρο ΜΠΙΠ”.

Όμως ένας κύκλος έκλεισε κι ένας άλλος άνοιξε.

Σε τούτο τον κόσμο κάθε βήμα είναι ένα βήμα απόφασης ζωής. Σε τούτο τον κόσμο λοιπόν που τα όνειρα λιγοστεύουν, εμείς το κάναμε πραγματικότητα. για να δώσουμε βήμα ελευθερίας και έκφρασης, κάθαρση ψυχής και γλυκό λόγο. Οι επιπτώσεις των ραγδαίων κοινωνικών και οικονομικών αλλαγών στην καθημερινότητα όλων μας και η διαμόρφωση μιας κοινωνίας της ανασφάλειας και του κινδύνου, αποτελεί το ψυχοκοινωνικό υπόστρωμα που υποκινεί τις πράξεις βίας στους δρόμους, που έχουν στο επίκεντρο τους άμεσα ή έμμεσα το ζήτημα της κοινωνικής κρίσης. Σας παρακινούμε λοιπόν να βγείτε έξω και να έρθετε στο δικό μας ΔΡΟΜΟ για να υφάνουμε μαζί τον ιστό της γνώσης, της δημιουργικότητας, της ελευθερίας, της φιλίας, της αγάπης, του έρωτα, του χαμόγελου καταστέλλοντας κάθε είδους βία, μαχόμενοι με τη σκέψη και τη γνώση…

Το θέατρο “ΔΡΟΜΟΣ” με υπότιτλο “στέκι τεχνών” σχεδιάστηκε στα πρότυπα των μικρών alternative underground theatres του Λονδίνου έχοντας στο μυαλό μας μόνο μια σκέψη:

Ελεύθερο βήμα έκφρασης σε όλους!

Με το φουαγιέ του να αποσκοπεί να γίνει ένα στέκι τεχνών, ένας τόπος συνάντησης ψυχαγωγίας και λόγου με συντροφιά τον καλό καφέ και ποτό.

Εκτός από Θεατρικές Παραστάσεις και το Θεατρικό Εργαστήρι του, θα φιλοξενεί κινηματογραφικές βραδιές, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας και γλυπτικής, παρουσιάσεις βιβλίων, Θεατρικά και Λογοτεχνικά Αναλόγια και κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.

Το θέατρο ΔΡΟΜΟΣ στεγάζει μόνιμα την θεατρική ομάδα ΜΗΔΕΙΑ (Medea Theatre Group) και αισιοδοξεί να στεγάσει όλες τις ομάδες και τους δημιουργούς που θέλουν να αναδείξουν την καλλιτεχνική δουλειά τους γράφοντας μια διαφορετική ιστορία ΔΡΟΜΟΥ.

Η σκηνή του ΔΡΟΜΟΥ είναι ανοιχτή σε όλους που αποζητούν την ανάδειξη νέων έργων αλλά και κλασσικών, παράλληλα με τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σκηνοθετών και ηθοποιών.

Πληροφορίες