Στέφανος Κακαβούλης

Home / Στέφανος Κακαβούλης

Στέφανος Κακαβούλης

Ηθοποιός, Σκηνοθέτης

Stefanos Kakavoulis - Actor

Ο Στέφανος Κακαβούλης είναι απόφοιτος της σχολής σκηνοθεσίας κινηματογράφου του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Γιώργου Αρμένη. Από το 2004 δραστηριοποιείται ως ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης. Ανάμεσα σε άλλα, συμμετείχε στα έργα «Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός» σε σκηνοθεσία Γ. Λιβανού), “Μπεντ” σε σκηνοθεσία Δ. Καρατζιά (βράβευση για την ερμηνεία του).

Έργα του έχουν ανέβει σε αθηναϊκές σκηνές όπως: “Διονυσιακή Νύχτα” (σκην. Γ. Παλούμπης), “Τα παιδιά του πατρός” (βραβείο καλύτερου πρωτότυπου κειμένου για το 2013) σε σκηνοθεσία του ιδίου. Ως κινηματογραφιστής έχει σκηνοθετήσει τρεις ταινίες μικρού μήκους, την ταινία μεσαίου μήκους Διονυσιακή νύχτα (2010) και τα ντοκιμαντέρ “Ο ανδριάντας του Σπύρου Λούη”, “Συντήρηση της Ακαδημίας Αθηνών” (2009), “Ο περίπατος του Παράσχου” και “Καπνίζουν παρελθόν” (2011, συμμετοχή στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2012). Τελευταία ταινία του ως ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο έργο του Βασίλη Μαζομένου Εξορία” (2019)

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις “Σάλπιγγα του Αγγέλου” (2017), “Γκρέκα Μάνα” (2017), “Πιασμένοι σε δεντρόσπιτο” (2018), “Συνέβη σε χάλκινη άμμο” (2016), “Χωρίς ντροπή” (2017).

Γνωρίστε τον Στέφανο Κακαβούλη:

Προφίλ
Socials