Πάνος Ιωαννίδης

Home / Πάνος Ιωαννίδης

Πάνος Ιωαννίδης

Ηθοποιός

Panos Ioannedes

Ο Πάνος Ιωαννίδης ξεκίνησε την πορεία του το 2003 παρακολουθώντας θεατρικά εργαστήρια για να καταλήξει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Βασίλης Διαμαντόπουλος» και να συμπληρώσει έναν κύκλο σπουδών στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Ανδρέας Βουτσινάς».

Ακολούθησαν πολλά σεμινάρια υποκριτικής που διεύρυναν την υποκριτική του εμπειρία, όπως Masterclass με τον Ευδόκιμο Τσολακίδη, σεμινάρια υποκριτικής με την Όλια Λαζαρίδου, σύστημα Jacques Lecoq και “σώμα και υποκριτική” με τον Κώστα Φιλίππογλου, “κίνηση και σώμα” με τη Φρόσω Κορρού και μαθήτευσε στον Τσέχοφ με τον Buckler.

Παράλληλα, έχει μελετήσει σύγχρονο μπαλέτο και jazz στη σχολή Καφαντάρη και Χοροθέατρο. Έχει λάβει μαθήματα φωνητικής με τον Γιάννη Φίλια και την Ερωφίλη (Τρίφωνο). Στο Θέατρο διατηρεί συνεχή παρουσία από το 2004, ελισσόμενος ανάμεσα στους ρόλους του σκηνοθέτη, του ηθοποιού και του φωτιστή. Ακάματος εργάτης του θεατρικού βιώματος, συνέλαβε την ιδέα του Θεάτρου Κάτω και δημιούργησε μέσα στην καρδιά της πόλη του Ηρακλείου, μία σκηνή που τολμά να δοκιμάζει τα όριά της.

Ιδρυτής της ομαδας S-CREW 2012 , του Διαρτηρητέο 2014 και του θεάτρου ΚΑΤΩ 2017.

Panos Ioannides
Προφίλ
Socials