Παναγιώτης Μόσχος

Home / Παναγιώτης Μόσχος

Παναγιώτης Μόσχος

Ηθοποιός

Παναγιώτης Μόσχος

Ο Παναγιώτης Μόσχος μεγάλωσε σε μια όμορφη γειτονιά στην Νίκαια με πολύ παιχνίδι, και ανεμελιά. Από μικρός έδειξε την κλίση του στο θέατρο αφού ο ίδιος έχτιζε αυτοσχέδιες παραστάσεις με πρώτο του κοινό τους φίλους και τους γείτονες του.

Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Συμμετείχε ενεργά στην θεατρική ομάδα του Πολυτεχνείου σε πλήθος σεμιναρίων και παραστάσεων όπως: Πλατονοφ του Άντον Τσέχωφ, Άμλετ του Ουιλιαμ Σαίξπηρ , Δολοφονία του Μάρα του Πίτερ Βάις.

Στην διάρκεια των σπουδών του έκανε πολλές και διαφορετικές δουλειές για να στηρίξει οικονομικά τον εαυτό του, μια εκ των οποίων ήταν ψυχαγωγός-ανιματέρ σε παιδικά πάρτι. Επίσης συμμετείχε στην θεατρική ομάδα του Δήμου του Νέου Ηρακλείου στην παράσταση Έκτο Πάτωμα του Αλφρε Ζερυ.

Αφού αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο και ολοκληρώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις εργάστηκε ως μηχανικός σε διάφορες εταιρείες μέχρι το έτος 2018 , σημείο καμπής στη ζωή του όπως ο ίδιος λέει αφού αποφάσισε να αφήσει την ασφάλεια του μηχανικού και να ακολουθήσει το όνειρο του να γίνει ηθοποιός. Ξεκίνησε σπουδές 3ετους φοίτησης στην δραματική σχολή ΑΡΧΗ-ΝΕΛΛΗ ΚΑΡΡΑ απ’ όπου αποφοιτά τον Οκτώβριο 2021. Ως σπουδαστής της δραματικής σχολής είχε την ευκαιρία να διδαχθεί Υποκριτική από την Νέλλη Καρρα, τον Δημήτρη Ήμελλο, και την Ρηνιώ Κυριαζή. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο masterclass Υποκριτικής με τον Θωμά Μοσχόπουλο στο Θέατρο Πόρτα. Του αρέσει ο χορός και ο αθλητισμός.

Παναγιώτης Μόσχος
Προφίλ
Socials