Νεκτάριος Καλαϊτζάκης

Home / Νεκτάριος Καλαϊτζάκης

Νεκτάριος Καλαϊτζάκης

Ηθοποιός

Nektarios Kalaitzakis

Ο Νεκτάριος Καλαϊτζάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά Κρήτης.

Η αγάπη του για το θέατρο και το τραγούδι τον φέρνουν στην Αθήνα όπου σπουδάζει θέατρο στη Δρ. Σχ. Διομήδη Φωτιάδη και τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο και στο Σύγχρονο Ωδείο.

Επίσης παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής με την Lucia Stanesko και την Μαίρη Έσπερ.

Στον χώρο “14η μέρα” διδάσκεται σύγχρονο χορό, αυτοσχεδιασμό και θεατρική κίνηση με την Μαρία Αγγέλου. Γράφει στίχους και μουσική και το 2019 κυκλοφορεί το 1ο του τραγούδι με τίτλο “Για σένα η ζωή μου" και διακρίνεται στον διαγωνισμό “Πρώτη Ακρόαση” του 2ου προγράμματος.

Έχει εμφανιστεί:
“Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” του Σαίξπηρ , στο ρόλο του Αιγέα. Σκηνοθεσία Νικόλας Μίχας. “Ταρτούφος” του Μολιέρου στο ρόλο του Κλεάνθη. Σκηνοθεσία Νικόλας Μίχας. “Βυσσινόκηπος” του Α.Τσέχωφ στο ρόλο του Γκάγεφ. Σκηνοθεσία Νικόλας Μίχας. Ομάδα “Play back“ Παραστάσεις σε ποικίλους χώρους. Συντονισμός η Ηθοποιός και Ψυχολόγος Ξένια Μαλαθράκη.“Έξι πρόσωπα ζητούν Συγγραφέα” του Λ. Πιραντέλλο στο ρόλο του σκηνοθέτη. Σκηνοθεσία ⁴Νικόλας Μίχας. “Brillande orchestra “συναυλία με ελληνικό έντεχνο ρεπερτόριο.
“Ζωή Τηγανούρια” συμμετοχή στην μουσική της παράσταση. “La Coppelia” παιδική μουσικοχορευτική παράσταση στον ρόλο του πρίγκηπα Franz. και “Δον Κιχώτης” παιδική παράσταση στον ομώνυμο ρόλο, σε σκηνοθεσία Μάνος Αντωνίου.

Επίσης σε συναυλίες σε ποικίλους χώρους με την μουσικό και soprano Τέτη Παπαβασιλείου με ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

Nektarios Kalaitzakis
Προφίλ
Socials