Μυρσίνη Μορέλλι

Home / Μυρσίνη Μορέλλι

Μυρσίνη Μορέλλι

Ηθοποιός - Λετζερα Σοπράνο

Myrsini Morelli - Actress

Η Μυρσίνη Μορέλλι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Υποκριτική στο New York Acting Studio και κλασσικό τραγούδι το Διεθνές Ωδείο Αθήνας. Συνέχισε τις σπουδές της με Master Class χορού στο Λονδίνο, σεμινάρια performing arts του Εθνικού Θεάτρου καθώς και με πρόγραμμα Erasmus στη Σλοβενία.

Το 2018 ήταν ανάμεσα στις επιτυχούσες του προγράμματος Art Campus υπό την αιγίδα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ξεκίνησε την πορεία της με την όπερα Βέρθερος στην Εθνική Λυρική σκηνή, έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πολλές παραγωγές του μουσικού θεάτρου μεταξύ άλλων του μιούζικαλ Οι Άθλιοι του Β. Ουγκώ και τις Διδυμάνες της Δ. Τρυπάνη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ. Επίσης έχει τραγουδήσει σε φωνητικά σύνολα και επαγγελματικές χορωδίες σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Υποκριτικά έχει παίξει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου. Τελευταία της συμμετοχή ήταν στη παράσταση Έρωτος Ύβρης στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Έχει συμμετάσχει σε δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές της ξένης και Ελληνικής τηλεόρασης όπως το The little drummer girl, Έλα στη θέση μου, οι Συμμαθητές κ.α. . Έχει παίξει σε ταινίες της Βρετανίας και της Ιταλίας μεταξύ άλλων το Born to be murdered, No Exit και Il Tempo.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της Αμερικάνικης ταινίας με τίτλο Family Home, κάνει πρόβες για τον ‘Ιούλιο Καίσαρα’ του W. Shakespeare, ενώ παράλληλα θα σκηνοθετήσει για πρώτη φορά την κωμωδία ‘Στο γραφείο’ της Παναγιώτας Αβραμοπούλου.

Προφίλ
Socials