Λίλη Τέγου

Home / Λίλη Τέγου

Λίλη Τέγου

Ηθοποιός - Μουσικός

Lily Tegou - Actress

Απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής σχολής Ίασμος. Έπαιξε στις παραστάσεις “Αιγόκερως” 1 και 3,”weib”,”Ginna Lollobrigita”,”Ο Εκδικητής”,”Η Μάσκα του κόκκινου θανάτου”,”Ε” με την ομάδα Mannschaft σε σκηνοθεσία Γ.Σίμωνα. Στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Βεροίας στις παραστάσεις “Ο Ιππότης της αγάπης”,”Κύκλος με την κιμωλία”,”Νοέμβρης”,”Βάτραχοι”,”Όρνιθες”,”Τρία μονόπρακτα”,”Εξομολογήσεις γυναικών”.

Στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κοζάνης “Οι περιπέτειες του Βαρώνου Μυνχάουζεν”,στο Θ.Ο.Κ. “Το δώρο της παπλωματούς” με την ομάδα των μύθων “Η Πόλη που έδιωξε τον πόλεμο”,”Μουσικά παραμύθια”,”Το ασχημόπαπο”.Με την ομάδα θεατρίνων θεατές “Η κωμωδία του έρωτα”,”Όταν ο Παζολίνι συνάντησε το αγόρι που του πρόσφερε το θάνατο”,”Ο Φελλίνι και τα όνειρα των κλόουν”,”Απόψε αυτοσχεδιάζουμε”.

Στον κιν/φο συμμετείχε στη μεταγλώττιση της ταινίας “The beauty and the beast” στο ρόλο της Plumette, και πρωταγωνίστησε στις ταινίες “Alochino”, ”Never stop searching”,”De Nuevo”,”Το ρόδι”,”Θα το μετανιώσεις”,”Safe sex”.Στην τηλεόραση εμφανίστηκε στις σειρές “Εθνική Ελλάδος”, “7 θανάσιμες πεθερές»,”Singles”,”Ένα λεπτό θέατρο”.

Είναι πτυχιούχος ανώτερων θεωρητικών μουσικής και κιθάρας και έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις. Διδάσκει υποκριτική και μουσική και έχει σκηνοθετήσει παραστάσεις. Γνώσεις χορού (μπαλέτο,μοντέρνο,τζαζ,παραδοσιακούς) και κλασσικού τραγουδιού.Έχει δώσει συναυλίες με πολλά σχήματα.

Προφίλ
Socials