Λίλη Τέγου

Home / Λίλη Τέγου

Λίλη Τέγου

Ηθοποιός - Μουσικός

Lily Tegou - Actress - 2

Απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής σχολής Ίασμος. Έπαιξε στις παραστάσεις “Αιγόκερως” 1 και 3,”weib”,”Ginna Lollobrigita”,”Ο Εκδικητής”,”Η Μάσκα του κόκκινου θανάτου”,”Ε” με την ομάδα Mannschaft σε σκηνοθεσία Γ.Σίμωνα. Στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Βεροίας στις παραστάσεις “Ο Ιππότης της αγάπης”,”Κύκλος με την κιμωλία”,”Νοέμβρης”,”Βάτραχοι”,”Όρνιθες”,”Τρία μονόπρακτα”,”Εξομολογήσεις γυναικών”.

Στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κοζάνης “Οι περιπέτειες του Βαρώνου Μυνχάουζεν”,στο Θ.Ο.Κ. “Το δώρο της παπλωματούς” με την ομάδα των μύθων “Η Πόλη που έδιωξε τον πόλεμο”,”Μουσικά παραμύθια”,”Το ασχημόπαπο”.Με την ομάδα θεατρίνων θεατές “Η κωμωδία του έρωτα”,”Όταν ο Παζολίνι συνάντησε το αγόρι που του πρόσφερε το θάνατο”,”Ο Φελλίνι και τα όνειρα των κλόουν”,”Απόψε αυτοσχεδιάζουμε”.

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στη μεταγλώττιση της ταινίας “The beauty and the beast” στο ρόλο της Plumette, και πρωταγωνίστησε στις ταινίες “Alochino”, ”Never stop searching”,”De Nuevo”,”Το ρόδι”,”Θα το μετανιώσεις”,”Safe sex”.Στην τηλεόραση εμφανίστηκε στις σειρές “Εθνική Ελλάδος”, “7 θανάσιμες πεθερές»,”Singles”,”Ένα λεπτό θέατρο”.

Είναι πτυχιούχος ανώτερων θεωρητικών μουσικής και κιθάρας και έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις. Διδάσκει υποκριτική και μουσική και έχει σκηνοθετήσει παραστάσεις. Γνώσεις χορού (μπαλέτο,μοντέρνο,τζαζ,παραδοσιακούς) και κλασσικού τραγουδιού.Έχει δώσει συναυλίες με πολλά σχήματα.

Ενδεικτικά έχει διδάξει:

2017 – τώρα Διδασκαλία υποκριτικής, στο κέντρο σεμιναρίων του Ωδείου Όπερα.
2014 – 2015 Διδασκαλία υποκριτικής(σύγχρονου θεάτρου/αυτοσχεδιασμού), στο studio δραματικής τέχνης Εσωθέατρο.
2014 – τώρα Διδασκαλία μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά έως 4 ετών, στο Friends corner.
2012- 2019 Διδασκαλία Υποκριτικής, Φωνητικής, Τραγουδιού, Κιθάρας, Αν. Θεωρητικών
Μουσικής, στα πλαίσια του προγράμματος «Αλληλεγγγύη», στο χώρο τέχνης και δράσης Βρυσάκι.

Προφίλ
Socials